1 Robert’s Coffee

Robert’s Coffeen vanhin toimipiste on Vanhassa kauppahallissa. Kahvila tarjoaa asiakkailleen palvelua aamiaisesta lounaaseen ja illan tapaksiin asti. Tuotevalikoimaamme voisi kuvailla sanoin: tuoreus, kotimaiset raaka-aineet, korvapuustin tuoksu ja tietenkin gourmet-kahvinautinnot.
Aamiaisaikana valikoimassamme on mm. paikan päällä paistettuja croissantteja, raikkaita smoothieita, tuorepuristettuja mehuja sekä hedelmäsalaattia. Arkisin kahvilassa on tarjolla myös mm. ranskalainen, aamiainen sekä suomalainen aamiainen: musta kahvi santsikupilla.

Lounaamme kattaa raikkaat salaatit, kevyet lämpöiset lounaat, ruokaisat paikan päällä valmistetut sämpylät, unohtamatta tietenkään jo klassikoiksi muodostuneita graavilohi- ja siika-avoleipiämme.

Yhteystiedot


2 Konditoria Matti ja Mari

Konditoria Matti ja Marin päätuotteita ovat hiivattomat, taikinajuureen käsin leivotut ruisleivät ja vaaleat leivät, muun muassa Järvi-Suomen Herkun riihiruislimppu ja täysjyvävehnävuoka. Leibomo Limbulta Lahdesta tulee päivittäin vaaleaa laadukasta leipää, kuten 100 % spelt- ja saksanpähkinäleipää sekä skonsseja. Suklaaleipää saa ennakkotilauksella.

Muita toimittajiamme ovat mm. Leipomoliike K.E. Avikainen, Halme ja Haaga sekä Klaukkalasta Uudenmaan Leipä (Ellen Svinhufvud-kakku on saatavilla koissa 6, 12, 18 ja 24 henkilöä. Huom: 12–24:n henkilön kakkujen ennakkotilausaika on 3 arkipäivää). Uudenmaan leivältä tarjolla on myös muita kakkuja sekä lisäaineettomia ja käsin leivottuja karjalanpiirakoita.
Uutuutena meiltä on saatavilla tervaleipää Pekka Heikkisen leipomosta Kajaanista. Myymme päivittäin myös Lapinrieskoja, lihiksiä, nakkipiirakoita, perunaleivoksia ja leivoksia.

Yhteystiedot

 • 050 572 2084
 • Birgitta Kujala
 • Avoinna ma-la klo 10–18

3 El Mercado Espanjalainen kauppa

El Mercado on espanjalainen herkkukauppa, josta löydät laadukkaat ja monipuoliset valikoimat muun muassa juustoja, lihoja, marmeladeja, oliiviöljyjä – ja pateita, mausteita, paellatuotteita, kastikkeita ja muuta. Lisäksi voit ostaa mukaan tai paikanpäällä nautittavaksi espanjalaisia täytettyjä leipiä (montaditos).

Yhteystiedot


4 Vegetaari

Terveellistä, sanoo Kaarina! Kauppahallista löytyy myös vegekauppa, josta saa Kaarinan hyviä neuvoja elävästä ravinnosta. Vegetaarista on saatavilla salaatit, hapatteet, luomutuotteet ja tuorejuomat, vehnänoras ja muut versot ja idut sekä gluteenittomia tuotteita. Vegevalikoimasta löytyy monia herkullisia vaihtoehtoja, kuten vehnänoras- ja porkkanamehua sekä elävän ravinnon kausituotteita.

Yhteystiedot

 • Kaarina Petäjä
 • 0400 850 911
 • Avoinna ma-la 8-18

5 Soppakeittiö

Suosittu Soppakeittiö löytyy nyt kaikista kolmesta hallista. Tervetuloa herkuttelemaan Vanhaan kauppahalliin!

Yhteystiedot


6 Deli Deli

DeliDeli on erikoistunut korkealuokkaisiin ranskalaisiin elintarvikkeisiin kuten öljyt, etikat, hillot, ankankoivet, kahvit, suklaa ja keksit.

DeliDeli on perheyritys joka on perustettu vuonna 2001.

DeliDelistä saa laadukkaita ja helppoja gourmet-tuotteita. Kaupassamme on tällä hetkellä noin 600 tuotetta joista jokaisesta saa asiantuntevalta henkilökunnalta hyviä vinkkejä helppoon ruoanlaittoon ja herkutteluun. Tuotteet tulevat Ranskasta, Englannista, Italiasta, Espanjasta sekä Belgiasta.

Kauppias:

Laura Valvanne ja Gregory Sufa.
Laura on opiskellut kansainvälistä kauppaa, taloushallintoa ja kirjanpitoa ja on myös ammatiltaan ravintolakokki. Gregory taas on keskittynyt logistiikkaan, teknisiin toteutuksiin sekä mainontaan ja markkinointiin. Molemmat matkustavat usein Eurooppaan tapaamaan valmistajia ja tuottajia valitakseen asiakkaille parhaat ja laadukkaimmat tuotteet siitä valtavasta tarjonnasta mitä Euroopassa tuotteille on. Työ on haastavaa, mutta hyvän ruuan parissa työskentely on antoisaa ja molempien harrastus jo aivan nuoresta.

Yhteystiedot

 • Avoinna ma-la 8-18
 • 045 2517151
 • info@delideli.fi

7 Tmi Kesäkämppä

Sisustus- ja lahjatuotteiden sekä kattaukseen liittyvien tuotteiden erikoisliike.

Yhteystiedot

 • virpilahtinen@hotmail.com
 • 044 3300168
 • Avoinna ma-pe 10-18 / la 10-17

8 Alko

Maailman pienin ja sympaattisin Alko palvelee ma–la 9–18.

Yhteystiedot


9 Juustokauppa Tuula Paalanen

Palveleva juustojen erikoisliike, josta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Juustot arkeen ja juhlaan, yhden hengen herkutteluun tai parin sadan kestitsemiseen. Juustojen lisäksi maitoa, kermaa, voita ja muita maitotaloustuotteita. Valikoimaamme kuuluu myös ruuanvalmistukseen tarvittavia tuotteita ja lisukkeita.

Yhteystiedot


10 Pajuniemi

Pajuniemen menestystarina syntyi Pekka Pajuniemen savusaunassa, jossa leppähalkojen kiireettömässä lämmössä kypsyivät ensimmäiset suussa sulavat palvikinkut. Eettisyys, raaka-aineiden jäljitettävyys ja tinkimätön laatu ovat reseptiemme kulmakiviä vielä tänäkin päivänä.

Katamme pöytään Vanhassa kauppahallissa aitoa lähiruokaa mm. Tammisen rotukarjaa ja luomunautaa. Saatavilla myös Pajuniemen tuoretta luomupossua ja hienoja, perinteisiä ja maineikkaita Pajuniemen palvikinkkuja, nakkeja, makkaroita ja muita lihajalosteita, myös luomuna.

Lanseeraamme kauppahallissa myös Pajuniemeltä täysin uuden tuotesarjan nimeltä: Pajuniemi Street Food, joka pitää sisällään nopeita ja herkullisia mukaan otettavia lämpimiä välipaloja, myös luomuna.

Yhteystiedot

 • Avoinna ma-la 8-18.
 • 044 3458383

11 Annan Villiliha

Annan Villilihan monipuolinen valikoima muodostuu laadukkaista, lähellä tuotetuista lihaherkuista. Olemme erikoistuneet riistaan ja siipikarjaan, jonka lisäksi löydätte tiskiltämme kotimaista nautaa, lammasta, karitsaa, poroa sekä possua. Valikoimiimme kuuluu myös pientuottajien kotimainen luomuliha.

Tuorelihan lisäksi tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita leikkeleitä, niin klassikoita vuosikymmenten takaa kuin moderneja herkkuja läheltä ja kaukaa. Mitä Annalta ei löydy, sen metsästämme teille.

Annan Villiliha tuo Vanhaan Kauppahalliin nuorta yrittäjäpolvea ja raikkaan tuulahduksen perinteiseen lihakauppaan. Minulle kauppiaana on tärkeää, että asiakkaani ovat tyytyväisiä niin asioidessaan liikkeessäni kuin vielä ruokapöydässään.

Yhteystiedot

 • 040 664 7761
 • anna@villiliha.fi
 • Avoinna ma-la 8-18

12 Story

Story on lämmintä tunnelmaa ja ensiluokkaista palvelua tarjoava pohjoismainen kahvila-ravintola Helsingin Vanhan kauppahallin keskitilassa.

Koe iltaisin suljetun Kauppahallin erikoislaatuinen tunnelma hyvän ruoan ja juoman parissa

Communal Table Dinner palauttaa meidät perusasioiden äärelle. Keskelle kauppahallia katetaan pitkä pöytä valkoisine pöytäliinoineen 24 hengelle. Valot sammutetaan, kynttilät sytytetään ja keskustelu alkaa. Tarjoillaan erityisesti tätä iltaa varten suunniteltu kuuden ruokalajin yllätysmenu ja nautitaan tästä hetkestä. Kokemus kustantaa 49€, tule ystävien kanssa tai tule yksin. Let´s discuss!

Vuonna 1888 avattu halli on toistasataa vuotta toiminut suomalaisen ruokaelämän keskuksena. Ravintola Story on Vanhan Kauppahallin sydämessä toimiva ravintola joka tarjoaa erinomaiset aamiaiset, brunssit, lounaat ja kahvittelut. Kun halli menee illalla kiinni on aika yksityistilaisuuksille sekä intohimoprojekteille – kuten tämä Communal Table Dinner.

Tikets from Tiketti

Yhteystiedot

 • kauppahalli@restaurantstory.fi
 • Avoinna ma-la 8-18.

13 Mari's Smoothie

Mari’s Smoothie & Cafesta löydät gluteenittomia leipomotuotteita, raikkaita smoothieita  ja tuorepuristettuja mehuja. Lisäksi valikoimasta löytyy Suomalaisten pientuottajien yrtti- ja marjatuotteita.

 

Yhteystiedot

 • 045 847 0607
 • Avoinna ma-la 9-18

14 Scandinavia Cafe

Scandinavia Cafe on perinteinen kahvila A-oikeuksilla. Tuotevalikoimaan kuuluu Eromangan kotileipomotuotteita kuten mm. klassikoiksi muodostuneet lihapiirakka ja munkkipossu. Tarjolla on myös raikkaita salaatteja, täytettyjä patonkeja ja aamupuuroa. Kaikki veikeällä palvelulla höystettynä.

Yhteystiedot

 • 040 503 8681 / (09) 660 046
 • scandinaviacafe@gmail.com
 • Avoinna ma-la klo 8–18

15 Blondie Bakes

Blondie Bakes on kuin pala Amerikkaa Helsingissä! Elizabeth leipoo yksinkertaisista raaka-aineista aitoja jenkkiherkkuja.

Yhteystiedot


16 Hanoi Vietnam

Hanoi Vietnam tarjoaa aitoa vietnamilaista ruokaa. Nimikkotuote on vietnamilaiset kesäkääryleet vaihtuvin täyttein. Tarjolla on myös muita herkullisia ja eksoottisia ruokia, kuten kevätkääryleitä, vietnamilaista nuudelikeittoa (Pho), vermisellisalaattia asiakkaan haluamin täyttein sekä vietnamilaista lihapatonkia (banh mi thit).

Yhteystiedot

 • 044 719 9099
 • Avoinna ma-la 8-18

17 Hongiston leipämyymälä

Hongiston leipämyymälä on perustettu Vanhaan kauppahalliin vuonna 1903. Myymälän valikoimasta löytyy kaikki leipomotuotteet: leivät, pullat, kakut, leivokset, pasteijat piirakat ym. Hongistolla myy tarkkaan valikoitujen leipomoiden parhaita tuotteita. Saatavilla on myös luomuleipää ja gluteenittomia herkkuja.

Yhteystiedot

 • Tarja Tulirinta-Hongisto
 • 040 534 1114
 • Myymälän 09 631 112
 • Avoinna ma-la klo 8–18

18 Vihannes- ja hedelmäkauppa Baran Halit

Tuotevalikoimaan kuuluvat kauden vihannekset, hedelmät, juurekset, sienet, marjat sekä tuoreet yrtit, suolakurkut yms.

Yhteystiedot

 • 046 5473723
 • Avoinna ma-la klo 8-18.

19 Puolan Herkku

Puolan Herkku tarjoaa perinteisiä puolalaisia elintarvikkeita.

Yhteystiedot

 • puolanherkku@gmail.com / adam.kral@svht.fi
 • 040 53 43 855 / 040 7030544

20 Kalakauppa E. Eriksson

Kalakauppa E. Eriksson myy savukalaa, graavattua kalaa, tuoretta kalaa ja äyriäisiä. Valikoimassamme on sekä suomalaista että ulkomaalaista kalaa. Tuotteiden tuoreus ja laatu ovat meille tärkeimmät kriteerit. Tuotteissa pyritään painottamaan eettisiä vaihtoehtoja, suomalaisuutta ja luomu-tuotantoa.

Kalat ja erikoisemmatkin äyriäiset saa käsiteltynä asiakkaan toiveiden mukaan. Tarvittaessa tuotteet pakataan pitkiäkin matkoja varten kylmäkassiin, jäiden kera tyhjiöpakkaukseen.

Osteribaari

Kalakauppa E. Eriksson pitää myyntipaikoilla 54, 52 ja 50 osteribaaria, joka on saanut Hietalahden kauppahallissa osakseen paljon kiitosta. Osteribaarissa tarjoillaan pääasiassa ranskalaisia, kasvatettuja ostereita. Osterivalikoima on valikoitu parhaista laaduista, joka pohjautuu monien vuosien kokemukseen ja asiakaspalautteisiin. Ostereiden kanssa tarjoillaan sampanjaa, viiniä, olutta, siideriä ja alkoholittomia virvoitusjuomia. Osteribaariin tulee pieni uuni, jossa gratinoidaan ostereita sekä valmistetaan kaloista ja äyriäisistä ”hot pot” -annoksia.

Osteribaarissa saa E. Erikssonin maineikkaita kala- ja äyriäisleipiä, joiden suosio on huima!

Baarissa panostetaan take away-astioihin, jotta asiakkaat voivat saada saman hyvän annoksen työpaikalleen tai kotiin.

Yhteystiedot

 • Kalakauppias Juha Lindberg
 • 020 763 9333
 • Avoinna ma-la klo 8–18

21 Stadin herkut

Stadin Herkuista löytyy kotimaisia sekä Välimeren ja Lähi-idän herkkuja, kuten oliiveja, tahnoja, aitoa fetajuustoa, täytettyjä paprikoita, falafeleja yms. Valtaosa tuotteista on kotitekoisia ja tahnat sekä oliivimarinadit tehdään paikan päällä. Valikoimassa on myös poroa. Annosvalikoima koostuu erilaisista Välimeren meze-annoksista, kebab- ja falafel- annoksista, kotitekoisesta italialaisesta lasagnesta ja kotitekoisesta kreikkalaisesta mousakasta, raikkaista salaateista, tuoreista täytetyistä patongeista ja sämpylöistä, täytetyistä lihapiirakoista sekä pizza-paloista. Suussa sulavan baklavan jälkiruoaksi voi ottaa mukaan tai nauttia paikan päällä. Tilauksia voi tehdä myös puhelimitse etukäteen.

Yhteystiedot


22 Kultasuklaa

Kultasuklaa Oy on suomalainen perheyritys, joka on luonut suomalaisella työllä ilon ja nautinnon hetkiä kaikille suomalaisille jo vuodesta 1990.

Kultasuklaan pirteät myyjät palvelevat Vanhassa kauppahallissa, jossa olemme olleet jo noin 20 vuotta.

Suklaatuotteet valmistamme aidosti käsintehtynä tehtaallamme Iittalassa. Valmistukseen käytämme vain parhaita raaka-aineita ja aina kotimaista vaihtoehtoa, kun sellainen on tarjolla. Esimerkiksi marjat saapuvat tehtaallemme luonnollisen tuoreina ja läheltä. Pyrimme osoittamaan omalla rohkeudellamme ja luovuudellamme, että suomalainen käsityö voidaan pitää kilpailukykyisenä myös kansainvälistyvässä maailmassa.

Suklaisia herkkuja löytyy, niin arjen, kuin juhlankin kruunaajaksi.

Yhteystiedot


23 Andström

Perinteiseen tapaan valmistetut kalaherkut: lämmin- ja kylmäsavustus, graavikalat, mädit ja nahkiaiset. Oman kotitarhan hunajaa!

Yhteystiedot

 • Myymälä (09) 626 066 / Hanna 050 047 6012
 • hanna.andstrom@gmail.com
 • Avoinna ma-to 10-18, pe-la 8-18.

24 Kalaliike Marja Nätti

Vuodesta 1974 helsinkiläisiä ja matkailijoita palvellut Kalaliike Marja Nätti tunnetaan upeista meren herkuistaan. Marja Nätin myyntitiski on oikea herkuttelijan aarreaitta, joka rohkaisee kokeilemaan eksoottisempiakin kaloja ja äyriäisiä. Suuri osa Marja Nätin valmistuotteista valmistetaan omassa eineskeittiössä, mm. maankuulut, perinteisen reseptin mukaan tehdyt blinit tai erilaiset piirakat ja äyriäissalaatit. Kalat, mädit ja muut tuotteet hankitaan tarkoin valituilta yhteistyökumppaneilta, joiden täytyy vastata Marja Nätin tiukkoja laatuvaatimuksia.

Kalaliike Marja Nätin toiminnassa on mukana jo kolmannen polven kauppias Petri Nätti. Petri jatkaa arvokkaita perinteitä, mutta tuo myymälän toimintaan ja valikoimaan myös uusia ideoita ja tuotteita. Niinpä löydät Marja Nätin valikoimista myös Suomessa kasvatettua, aitoa kaviaaria.

Tervetuloa meren herkkujen aarreaittaan!

Yhteystiedot


25 Street Gourmet

Street Gourmet on katuruokaan keskittynyt kalaravintola. Listalta löytyy muun muassa englantilainen kala-annos Fish & Chips. Tervetuloa herkuttelemaan! 

Yhteystiedot

 • Avoinna ma-la klo 9-18
 • Janer: 050 3645814